Knjiga “Kako upravljati osobnim financijama”

Nakon velikog uspjeha s priručnikom “100 savjeta za produktivnost”, koji je rasprodan u samo nekoliko mjeseci, medijska i izdavačka tvrtka Intonacija nedavno je objavila svoje drugo publicističko izdanje – knjigu “Kako upravljati osobnim financijama”.

Mi u Strategu uvjereni smo da bi velik broj hrvatskih građana mogao živjeti puno bolje i lagodnije uz iste prihode kakve imaju i danas, samo kad bi u obrazovnom sustavu bili izloženi osnovama financijske pismenosti. Stoga smo pri pokretanju Stratega posvetili cijelu rubriku osobnoj financijskoj pismenosti. U međuvremenu smo pokrenuli još jedan portal, Investor, na kojem se bavimo isključivo osobnim financijama (www.investor.hr). Upravljanje osobnim financijama, ili još bolje rečeno, osobnim bogatstvom, je važna vještina. I nije nimalo jednostavna, ako nemate pristup pravim informacijama. Nadamo se da ćemo nepostojanje adekvatnih znanja za upravljanje osobnim financijama u Hrvatskoj barem malo upotpuniti ovim izdanjem.

Osnovna vodilja bila nam je stvoriti priručnik koji će zainteresiranim građanima na  jednostavan i pitak način objasniti i približiti elementarne pojmove, pravila i postulate za kvalitetnije i uspješnije upravljanje osobnim financijama uz niz jednostavnih, praktičnih i odmah primjenjivih savjeta. Također, željeli smo na jednom mjestu obraditi ‘vruće’ teme poput zaštite od kartičnih prevara na internetu, pojave tzv. kriptovaluta, ali i objasniti neke manje poznate financijske proizvode te pružiti korisne savjete vezane uz štednju i planiranje uspješne financijske budućnosti.

Osim pokrivanja niza zanimljivih i različitih tema, jedinstvenost knjige leži u načinu pisanja: puno truda uložili smo da svaki tekst ili poglavlje, ma koliko se bavilo vrlo ozbiljnom tematikom, bude jasan i zanimljiv najširem krugu čitatelja – od srednjoškolaca do osoba koje su već u mirovini. Vjerujemo da bolja financijska pismenost može unaprijediti život baš svakog pojedinca.

Knjiga “Kako upravljati osobnim financijama” dostupna je širom Hrvatske na svim kioscima Tiska, u Tisak Media centrima, knjižarama i na partnerskim prodajnim mjestima. Osim toga, knjigu je moguće naručiti i direktno uz plaćanje pouzećem ili virmanski. Ako želite naručiti knjigu, saznajte više na sljedećem linku:

NARUDŽBA KNJIGE